Plats:Husarvägen 29, Upplands Väsby
info@iwco.se

Börja träna

Wing Chun Kung Fu

Här kommer lite praktisk information för dig som är intresserad av att börja träna i klubben. Den besvarar de vanligaste frågorna och funderingarna som folk brukar ha när de ska börja träna. Har du övriga frågor så är du alltid välkommen att kontakta oss, där hittar du även vår adress.
Träningen hos International Wing Chun Organization Sweden
Vi lär ut Wing Chun Kung Fu så som det lärs ut av SiFu Donald Mak i Hong Kong. Wing Chun är ett familjesystem och alla som deltar i träningen förväntas agera efter detta.

De som har högre grader än dig själv titulerar du Sihing (äldre bror). En stor del av det du lär dig lär du dig av dina äldre träningsbröder/systrar (Sihing). Så ta för vana att alltid lyssna till de råd som de högre graderade kan ge dig precis som du utanför träningen skulle lära dig av någon som har mer erfarenhet än dig själv.

Information om klubbaktiviteter m.m. postas på hemsidan och på vår Facebook sida.

Träningskläder
På träningen har vi klubbtröja och inomhusskor. Typ av byxor är valfritt, men du bör ha några byxor som du kan röra dig obehindrat i.
Du ska även ha en t-shirt och/eller ett bälte som markerar din grad i Wing Chun och du kommer även behöva handskar, underarmsskydd och benskydd.

Pin på KickboxningHandskar kampsport | Budo & Fitness SportAdidas WTF Forearm Guard - Hitta bästa pris på Prisjakt

Vad händer om jag kommer försent till träningen?
Skulle du någon gång komma försent till träningen så gå tyst in och ställ dig längst bak för att inte störa de som tränar. Är det uppställning så gå aldrig framför en uppställd grupp, utan ställ dig alltid längst bak oavsett vilken grad du har. Behöver du gå tidigare så avvik diskret när du behöver.

Åldersgräns
För att börja träna i vuxengruppen måste du vara minst 13 år. Är du under 13 år så är du välkommen att träna med Barn & Ungdomgsgruppen.
Barnträningen kommer du i kontakt med på
epost: info@iwco.se
Facebook: https://www.facebook.com/groups/185085061970285Nybörjare Vi tar in nya elever varje söndag.  Det första träningspasset du går på är gratis att delta i. Skicka gärna ett mail innan du kommer så får du även koden till dörren.

Koden till dörren börjar fungera 15 minuter innan träningen startar. Har du några frågor så kan du alltid kontakta oss på info@iwco.se